Maak jouw outfit compleet!

Vroeger draaide mode vooral om enkel en alleen kleding. Tegenwoordig is dat wel anders. Wanneer we het anno nu over mode hebben, dan praten we over het totaalplaatje van kleding, schoenen, sieraden en accessoires. Bij het horen van sieraden en accessoires denk je misschien direct aan damesmode. Maar heren van vandaag de dag, niets is minder waar! Net zoals voor dames is mode ook voor heren een totaalpakket geworden en ja, daar horen dus ook sieraden en accessoires bij.

Mannen zijn de laatste jaren veel modebewuster geworden. Er goed uitzien is niet alleen meer iets waar dames druk mee zijn. Mannen zijn zich bewust van de laatste trends en passen hun outfit hier graag op aan. Dit gaat hen goed af, maar toch is het te merken dat mannen nog niet altijd even goed gewend zijn aan het dragen van sieraden en accessoires. Daarom laten we je graag kennis maken met de laatste trends op dit gebied voor het komende najaar en winter.

Wat betreft sieraden is er eigenlijk maar één trend, namelijk groot en opvallend. Dit betekent grote ringen die apart van vorm mogen zijn. Ook het dragen van meerdere ringen is dit najaar de gewoonste zaak van de wereld. Horloges en mannen zijn natuurlijk een perfecte combinatie. Zoals gezegd mag het polsklokje dit najaar groot en robuust zijn. Een opvallend merkhorloge van een flink formaat laat zien dat jij jouw horloges kent en dat jij inderdaad een modebewuste man bent.

Als we praten over accessoires, dan komen we al snel uit bij typische najaar -en winterartikelen. Jouw kleding maak je compleet met bijvoorbeeld een das en handschoenen in de juiste kleuren. De kleuren voor de man deze herfst en winter zijn donkerrood, beige, zwart, wit en bruin. Maar ook het hoofd moet goed beschermt zijn tegen slechte weersomstandigheden. Het dragen van een muts, al dan niet met klep, is helemaal hip en hot en zeker niet meer iets om je voor te schamen.

Je ziet dat er maar weinig voor nodig is om er helemaal tip-top uit te zien deze herfst en winter. Een kwestie van de juiste accessoires aanschaffen en wie weet gelijk een mooie gelegenheid om weer eens een nieuw horloge te kopen…..