Josh V, een luxueus merk van eigen bodem

Josh V, een luxueus merk van eigen bodem

Josh V is een luxe merk van Nederlandse bodem. Josh V is nog een redelijk nieuw merk, het is namelijk opgericht in 2011. De oprichtster van het merk is de 29-jarige Josh Veldhuizen. Zij had altijd al een passie voor mode en was al actief in de modewereld. Zo werkte zij vanaf haar vijftiende als model. Op haar drie├źntwintigste richtte zij haar eigen modelabel Josh V op. Dit modelabel is in korte tijd uitgegroeid tot een hoogwaardig kledingmerk en internationaal succes. Sinds kort geeft Josh via vlogs een kijkje in haar leven, waardoor iedereen de kans krijgt om haar beter te leren kennen.

De Josh V collectie

De kleding van Josh V wordt gekenmerkt door een luxe en eigentijds design waarbij de kleuren zwart, grijs, taupe en nude voorop staan. Deze kleuren zorgen voor een vrouwelijke en moderne uitstraling. Zo richt Josh V zich op zelfbewuste vrouwen die houden van stijlvolle en elegante kleding. Dit is te zien aan de vele jurken, rokken en vrouwelijke items in de collectie. Het voordeel van de collectie van Josh V is dat het zowel geschikt is voor een casual outfit, een mooie outfit voor naar het werk of een opvallende outfit voor een feestje of een avondje stappen. Dankzij de veelzijdige collectie kunnen vrouwen met verschillende stijlen kunnen bij Josh V terecht.

Josh V shoppen

De kleding van Josh V is verkrijgbaar in verschillende exclusieve kledingwinkels. Daarnaast kun je Josh V ook heel gemakkelijk online bestellen. Via de eigen website of andere kleding outlets zoals to-be-dressed, kun jij de gehele collectie van Josh V aanschouwen en jouw favoriete items bestellen. Wanneer je je kleding in een outlet bestelt, heb je ook nog te maken met hoge kortingen. Op deze manier scoor jij een mooie outfit voor minder geld. Altijd mooi meegenomen!