Een andere manier van ontspannen

Je hebt er weer een lange dag opzitten. Een dag waarin je op je werk veel gepraat, geluisterd maar ook veel gelopen hebt. Je voeten doen zeer, je hebt het wel een beetje gehad. Nu kom je eindelijk thuis en het eerste wat je doet is….. je homepads aantrekken! Voordat je je in deze situatie kunt inleven moet je misschien eerst even weten wat homepads zijn.

Wat doen homepads

Homepads zijn simpelweg huissokken! Maar dan wel huissokken met een modern tintje. Vroeger droegen we van die comfortabele wollen huissokken en hielden we onze voeten lekker warm en kregen ze op die manier rust. Het enige nadeel was dat we wel eens uitgleden omdat het dragen van sokken alleen vrij glad kan zijn. En mede daarom zijn daar nu de homepads ontworpen omdat dat net zulke comfortabele sokken zijn als de standaard huissokken maar met extra toevoeging: een anti slipzool. Ze geven hetzelfde comfort en dezelfde warmte maar ze hebben net even dat beetje extra wat we nog misten.

Waarom voor homepads kiezen

De homepads helpen je na een lange dag te relaxen. Dat komt omdat ze aan je voet aansluiten, ze  lekker zacht zijn en als je erop loopt dan loop je als het ware op gras. Deze manier van ontspannen is belangrijk omdat het je helpt te ontstressen. Je voeten krijgen een bepaalde rust waardoor je er langer tegenaan kunt. Een ander voordeel is dat de homepads in tegenstelling tot sloffen wel wasbaar zijn. We kunnen denken aan de volgende modellen:

  • Falke Lodge Homepad Heren sokken.

Deze comfortabele huissok helpt je om te relaxen en te ontspannen. Net wat je nodig hebt. Ze hebben een anti slipzool die sterk genoeg is zodat je niet uitglijd. Het heeft een perfecte pasvorm en door de gebruikte materialen hebben ze een stoer uiterlijk. Ze bestaan 93% uit katoen en 7% uit polyamide. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de rechter- en linkervoet en zitten er verstevigde gedeelten op zodat ze langer meegaan.

  • Falke Homepad Heren Stopper Sokken

Deze geven je ook het ideale huissok gevoel waardoor je relaxt en ontspant. Deze versie heeft slijtvaste noppen die de ideale ondersteuning geven waarom je niet uitglijd. Door de samenstelling van katoen, wol, polyamide en elastaan past de sok zich aan jouw voet aan. Aan de binnenkant zit merinowol wat de voet warm houd en aan de buitenkant zit slijtvast katoen. Ze hebben weer het herkenbare Falke-pasvorm.