De drie laatste modetrends van dit moment

Met de zomer voor de deur, staan ook de nieuwste trends weer voor de deur. Tijd voor een zomer update! Zeker deze zomer zijn er weer een hoop nieuwe trends die het straatbeeld gaan bepalen. Ze zijn alleen niet allemaal even nieuw. Dat komt vooral doordat de fashion industrie een tikkie heeft gekregen. We zijn voor het eerst in jaren dus weer wat trends on repeat. Dat is ook wel weer leuk, doordat deze producten flink doorontwikkeld zijn en meerdere merken dit soort producten verkopen, zijn ze te koop voor weinig geld en overal te vinden. Zonder verder gedoe, hierbij wat leuke zomertrends van dit jaar.

flair pants

De oude disco inferno pants zijn weer terug. Je kent ze misschien nog wel van song festivals van jaren geleden, maar ze mogen weer: flair paints. Super leuk natuurlijk wanneer je deze gave broeken aan kunt naar de disco. Jammer genoeg zijn die echter dicht. Daarom zie je ze niet alleen in het nachtleven, maar ook overdag wanneer je in de stad loopt. Maak je flaired jeans af met een leuk topje of hempje in een contrasterende kleur, dan ga je super modieus over straat!

Comfortschoenen

Nog een trend die je weer terug ziet komen, de comfortschoenen. Deze trend wordt voor een groot gedeelte gecreëerd door influencers die Crocs schoenen zijn gaan hypen. Echter zijn dit natuurlijk niet de enige merken die comfortabele schoenen verkopen. Ook andere merken stappen hierop. Is het je opgevallen dat schoenen steeds breder en groter worden? Dat komt doordat steeds meer merken comfortschoenen zijn gaan verkopen. Je hebt enorme schoenen van top fashion merken zoals: Adidas, Puma en Nike. Maar je hebt ook nog de echte comfortschoenen, die gewoon superlekker zitten. Denk hierbij aan merken, zoals: Xsensible of Durea. Maar ook het bekendere merk Floris van Bommel staat bekend om zijn comfortschoenen.

Biker shorts

Vooral leuk voor de echt warme zomerdagen, bikers shorts. Soms lijkt het erop alsof het gaat om er zo lelijk mogelijk uit te zien in fashion land en dat zie je ook terug aan deze hype. Geïnspireerd door de rode loper en zo het straatbeeld in. Deze zomer lopen alle hippe dames in bikers shorts. Uiteraard zonder een fietslap erin.

spijkerbroeken

Baggy jasjes

Vooral leuk om te combineren met de biker shorts. Baggy jasjes zijn het helemaal. Hoe losser hoe beter. Stiekem vinden wij dit de leukste trend. En wat is er nu lekkerder dan op een warme zomeravond op het terras lekker wegkruipen in je veelste grote jasje.

Zoals met alle trends verwachten wij niet dat deze trends ook van de winter weer hot zijn. Dus wil je er deze zomer trendy bijlopen? Sla dan nu je slag en update je kledingkast met wat trendy items. Get them while they’re hot!