Ben jij klaar voor 2017?

Het nieuwe jaar, 2017, lijkt nog zover weg. Maar zoals we allemaal weten gaat de tijd snel en voor je het weet is het zover. Een nieuw jaar betekent ook vaak nieuwe mode en nieuwe trends. Mode is allang niet meer iets alleen voor dames. Ook bij mannen leven de begrippen mode en trends. Mannen zien er vandaag de dag ook graag goed uit en daarom willen ook mannen op de hoogte zijn van wat er zich afspeelt in de wondere wereld van mode en trends.

Wil jij ook in 2017 een man zijn van deze tijd, dan vertellen we je graag wat je komend jaar kunt verwachten op modegebied. Een drietal stijlen zal naar alle waarschijnlijkheid het straatbeeld van 2017 gaan bepalen. De eerste stijl is de zogenaamde “Soft look”. Waar mannen eerst vooral stoer en robuust over moesten komen is het nu tijd voor een wat mildere opstelling. De scherpe, stoere kantjes mogen er vanaf en voor jouw kleding houdt dit in dat zachtere kleuren helemaal hot en hip zullen zijn. Dit zelfde geldt voor het materiaal van de kleding. Zachte stoffen met een “hoog knuffelgehalte” staan voor jou op het programma.

Het lijkt misschien vreemd, maar de recent gehouden Olympische Spelen hebben invloed op het modebeeld van het komende jaar. Een sportieve look is bij mannen altijd wel populair en de verwachting is dan ook dat dit bij deze zogenaamde “Olympische look” niet anders zal zijn. Joggingbroeken, shirts/truien met capuchons en kleding gemaakt van moderne materialen als bijvoorbeeld mesh heeft de modewereld voor jou in petto.

hippe sportieve kledij
De derde stijl heeft alles te maken met het Verre Oosten. Typische kleding uit deze regio, zoals bijvoorbeeld de kimono, dienen ter inspiratie voor truien, jassen en vesten. De kleur “China Blue” past natuurlijk als geen ander in dit thema en deze zal je dan ook het komende jaar veel gespot worden. De toepasselijke benaming voor deze stijl is dan ook: “East is the new West”.

Drie verschillende stijlen en eentje ervan zal je vast aanspreken. Rest dus de vraag, voor welke stijl ga jij?