3 leuke manieren om flared pants te combineren

Flared pants, je ziet ze tegenwoordig overal op straat. Het is een broek dat het afgelopen jaar een enorme toename heeft gekregen in populariteit. Niet zo gek ook, want flared broeken zijn echt enorm fijne broeken! Ze zitten strak aan de bovenkant van je been en lopen steeds wijder uit. Hierdoor lijken je benen een stuk langer en dat is zeker fijn voor de wat kleinere dames onder ons. Het nadeel van flared pants is dat deze over het algemeen vrij lang zijn, dus als je zelf niet zo groot bent moet je de broek waarschijnlijk wel eerst kleiner laten maken. Flared broeken zijn er in allerlei verschillende soorten. Van drukke prints of juist één kleur en van spijker- tot joggingstof, je kunt het zo gek niet bedenken. Maar hoe kun je flared pants nou combineren? We geven je 3 tips om inspiratie op te doen hoe je een flared pants kunt combineren.

Met een blouse

Wanneer je een flared pants combineert met een blouse krijg je een semi chique outfit die bijvoorbeeld geschikt is om naar kantoor te dragen. Wanneer je een flared pants met een drukke print combineert met een blouse, is het wel verstandig om een effen blouse op de broek te dragen. Anders wordt het misschien een vrij drukke bedoeling. Over blouses gesproken, het merk Studio Anneloes heeft regelmatig onwijs mooie en leuke blousjes in hun collectie die je heel goed kunt combineren met een flared pants. Stop de blouse in de broek en laat deze een beetje plooien. Je kunt de blouse ook opknopen, omdat flared pants over het algemeen vrij hoog op de heupen zitten, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je een blote buik ziet.

Met een blazer

Wil je echt een zakelijke look? Combineer de flared pants dan met een blazer. Draag onder de blazer nog een mooie top en je bent meteen klaar voor die zakelijke afspraak die op de planning staat.

Oversized shirt

Je kunt een flared broek ook combineren met een oversized shirt. Stop het shirt in je broek en trek deze een beetje eruit zodat het shirt een beetje over de broek heen hangt. Je kunt het shirt ook over je broek heen laten hangen of net zoals de blouse kun je een oversized shirt ook opknopen.

fashion

Schoenen

Maar welke schoenen trek je aan onder een flared pants? Nou, je kunt hier eigenlijk alle kanten mee op. Voor een zakelijke look kun je er hakken onderaan trekken, maar voor een casual of meer sportieve look kun je de broek ook prima combineren met een paar sneakers.